SlideShow JQFX

HP

 HOME

    

Szerverek, tárolók

Egyéni igényeknek megfelelő konfigurációk összeállítása, gyártói (HP, DELL, IBM) elemekből, vagy teljesen egyedi felépítésben.

Operációs rendszerek (LinuxWindows) teljeskörű üzemeltetése, beleértve a rajtuk futó alkalmazásokat is, mint adatbázis-, levelező-, web- és alkalmazás szervereket és egyéb szolgáltatásokat (DNS, DHCP, WINS, SAMBA, Tűzfal, IDS, IPS, stb.). Ezek finomhangolása, célfeladatra történő konfigurálása. 

Hibatűrő és nagyteljesítményű rendszerek tervezése a legújabb technológiák alkalmazásával (RAID, ZFS, Memcached, NGINX, FastCGI, HAProxy, Varnish, stb.)

A nagy sebességű, alacsony késleltetésű vagy irodai, biztonságos  hálózati környezet kialakítása, üzemeltetése.

Fejlesztés

Elsősorban, de nem kizárólag, web alapú alkalmazások, dinamikus vagy statikus weblapok fejlesztése.

A webfejlesztés történhet teljesen egyedileg, meglévő keretrendszert vagy tartalom kezelőt (Drupal, Joomla, stb.) felhasználva. 

Nagyobb fejlesztési projektek esetén a fejlesztés magában foglalja az igényfelmérést, specifikáció készítést, fejlesztést, bevezetést, oktatást és támogatást. Valamint a fentiek maradéktalan véghezviteléhez szükséges projektmenedzsment támogatást is.

Legfontosabb projektjeink, a számtalan weblapunk mellett:

  • MeDBase - komplex medikai rendszer
  • HotelmatIQ - szállodai menedzsment
  • InvoicR - online számlázó

Webhosting, tárhely

Az Informatik.hu Kft. a megszokott szolgáltatás csomagot nyújtja ügyfelei részére. 

Tárhelyszolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik nehézséget okoz a különféle adminfelületek használata, vagy csak egyszerűen nem szeretnének foglalkozni a tárhellyel kapcsolatos technikai részletekkel (domain, e-mail, vhost). Áraink tartalmazzák fenti feladatok elvégzését.

Külön ki szeretnénk emelni adatmentési, archiválási szolgáltatásunkat, amellyel értékes adatai menthetőek biztonságosan, titkosítással ellátva a szervereinkre, ezzel megvalósítva a több helyen történő tárolást.

A mentési rendszer kialakítása minden esetben egyedileg, az igényeknek megfelelően történik.

Fotó, grafika

Honlapok, prospektusok terméklisták elkészítéséhez szükséges fotók és videófelvételek készítése, azok utómunkái (színezés, kivágás, stb.)

Épületek, építkezések, szerkezek, gépek fotózása akár nagylátószögben is (180°).

Termék- és szolgáltatás portfoliók összeállítása, egyéb grafikai és designelemek elkészítése, azok meglévő vagy új honlapokba, prospektusokba, kiadványokba integrálása.

Plakátok, feliratok és molinók igény szerinti tervezése, kivitelezése, fóliázás.

Subscribe to RSS - HP